Ubudne gæster

Beboerne i nr. 95 erfarede, efter de kom hjem fra en kort ferie, at flere ting var blevet spredt rundt om deres hus.

Selv er beboerne af den opfattelse, at det må være indbrudstyve. Men hvad jeg forstod på mailen havde der ikke være nogen inde i huset. Det kunne også være drengestreger men det er stadig ubehageligt.

Ydermere er flere mistænksomme personer blevet observeret ud for nr. 40 omkring omkring d. 10. juli. Eneste oplysninger er, at de var “udenlandske” og at den ene bar et stort kamera.

Politiet blev kontaktet og de kørte rundt i kvarteret dog uden at finde dem.

Jeg har selv observeret “mistænksomme” typer der holdt i store kassebiler med udenlandske nummerplader for så at erfare, at de blot var avisbude.

Det nyeste er, at indbrudstyvene først kører rundt i de kvarterer de vil lave indbrud i, sonderer terrænet og markerer de postkasser hvor der senere skal begås indbrud med et “X.”

Der er et bredt udvalg af forskellige løsninger på nettet bl.a. G4S, sikkerthjem.dk og HomeAlarm. Nogle “eksperter” mener at det for de fleste (933 ud af 1000) vil være spild af penge at investere i et alarmsystem, da det er de færreste der reelt oplever at have indbrud. Det bedste alarmsystem er din nabo! Men det må være op til den enkelte at vurdere.

Hvis du overvejer et overvågningskamera men ikke vil betale alt for meget, kan dette kamera anbefales. Det kan købes hos Harald Nyborg

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *