Foreløbig konklussion på bredbånd

Der lader til at der der trukket coax (fiber) fra det grå skab i 90 graders svinget op ad Gl. Nørredamsvej mod hovedvej 6 og bagom. Hvornår det sket vides ikke men det fremgår af skrivelse fra NESA dateret 8-12-2005. Der blev dengang tilbud grundejerforeningen fiber men dette blev afslået.

Hvorfor eks. nummer 96 og nummer 100 – og sikkert andre i umiddelbar nærhed har 30-40 Mbit DL og ca. 10 Mbit UL med xDLS vides på nuværende tidspunkt ikke. Jeg sender, i aften, en mail til TDC for at få en forklaring.

Løsningen med en 4G router skal overvejes kraftigt inden anskaffelse, da TV kun kan ses via en tablet eller på mobil. Med AppleTV eller Chromecast kan man så sende det trådløst til sin skærm. Det fungerer fint nok, men er lidt besværligt. Har man udstyr på sin router der skal tilgås udefra eks. en NAS server eller FTP eller lignende skal der undersøges om teleudbyderen understøtter det, som det ikke er tilfældet med eks. Telia da de ikke understøtter “port forward” (porttildeling i routeren så der kan tilgås via ekstern IP-adresse eks. port 5000) på mobilt bredbånd. Men signalet er fantastik her og der trækkes eks. 45/30Mbit på Telias 4G netværk. Jeg er spændt på hvad TDC siger.

Skulle nogen have lyst til at læse min skrivelse til TDC, giv da besked.

 

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *