Bredbånd: Endelig konsklussion

Svar fra TDC idag:

Tak for din mail.

Jeg undersøgt sagen i vores tekniske afdeling og kan oplyse om, at på din adresse kan TDC levere en garanteret 15/1 Mbit med mulighed for at flexe lidt op.
Det er korrekt at målingen siger 20 Mbit, men TDC arbejder med garanterede hastighed, og TDC kan ikke garanterer en fast hastighed på 20 Mbit.
Dette skyldes at selvom målingen siger 20 Mbit – er der et vist tab i f.eks. datastyring osv.

Det er ikke muligt på din adresse at opnå samme hastighed som i nr. 96 selvom I er tilknyttet somme hovedcentral, da denne adresse er tilsluttet et andet fordelerskab end din adresse. Det er ikke muligt at flytte din ledningsvej over i dette fordelerskab eller på anden måde øge hastigheden. Kunder på samme vej kan opleve forskellige hastigheder, som du gør. Ledningsvejene ligger ikke nødvendigvis i logisk rækkefølge, og kan være mere eller mindre tilfældigt placeret. 

Der er ikke noget aktivt fiber i området.

Jeg beklager, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for TDC at levere mere end lidt over 15/1 Mbit på din adresse. TDC udbygger løbende nettet i hele landet, men der er desværre ingen tidshorisont for en evt. udbygning i dit område.

Venlig hilsen

Mette Højmarken
Kundeambassadør

Dermed er det sidste sagt i den sag. Monopolrytteri.

1 svar
  1. Benjamin Wulff
    Benjamin Wulff siger:

    Og tankevækkende at Hiper kan levere en 27/6Mbit forbindelse mod de 15/1 som TDC kan præstere!

    Svar

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *