Tilbud på næralarmer

 

Antallet af indbrud og hjemmerøverier er stigende i mange kommuner, og problemet med alarmer, der er koblet til en central er – udover de tårnhøje abonnementspriser – at den gennemsnitlige udrykningstid er 30 minutter.

Næralarm er et helt nyt, dansk-udviklet og -produceret system, der bygger på nabonetværk. Ud fra princippet om at den bedste vagt er den, der bor ved siden af. Ikke for at lege politi, men fordi et hurtigt og synligt nærvær af naboer, er det mest effektive værn.

TV2 Lorry bragte 19. januar et indslag om en grundejerforening i Sengeløse, hvor 51 husstande har fået Næralarm, og der er blevet sat skilte op i området. De er gået fra ca. 40 indbrud om året til 0. Du kan her se TV2-indslaget.

Tilbud til grundejerforeninger: 2.495,- for startpakke og 79,- i abonnement
Netop nu kører Næralarm en kampagnepris til foreninger. Hvis vi bestiller samlet – min. 20 husstande – koster startpakken 2.495,- (vejl. pris 4.495,-) inkl. teknisk installation (vejl. pris 495,-) og det månedlige abonnement 79,- (vejl. pris 89,-). Samtidig medfølger et vejskilt pr. 20 husstande. Det kan i sig selv kan have en præventiv effekt. I kan læse mere om Næralarm i denne folder og se vejl. priser.

Første skridt: Fælles infomøde
Skulle det blive aktuelt kan formanden rekvirere en infopakke som vil blive husomdelt. Herefter kan der aftales et fælles infomøde, hvor Næralarm demonstrerer systemet for alle interesserede, så vi når op på min. 20 husstande og opnår rabatprisen.

For spørgsmål kan I skrive til  kim@naeralarm.dk eller ringe på tlf. +45 2866 9155.